Alles nieuw bij Holweg Schoenen!

Ruim een week is er keihard gewerkt aan het nieuwe interieur van Holweg Schoenen. En het resultaat mag er zijn: fris, open en gezellig. De ruimte is omgetoverd in een aantrekkelijke winkel vol modieuze schoenen voor jong en oud. Uiteraard met kwaliteit, het comfort en pasvorm als prioriteit nummer 1. Nieuwsgierig geworden…  ? Holweg nodigt iedereen uit om een kijkje te komen nemen, een blik te werpen op de trendy voorjaars- en zomercollectie én mee te doen met de speciale openingsactie!

Kleurrijk, sportief en een vleugje chique
Alles is nieuw bij Holweg! Het interieur heeft nu een eigentijdse frisse uitstraling en de schappen zijn gevuld met de voorjaars- en zomercollectie van vertrouwde, maar ook nieuwe merken. Keuze genoeg voor hem en haar. Zomaar een greep uit het aanbod: enkellaarsjes en pumps in de kleuren van dit seizoen, waaronder blauw, groen, geel en niet te vergeten goud en zilver. Voor de dames zijn er sportieve sneakers en wedgesneakers (met ingebouwde sleehak), met populaire studs of riempjes als detail. Natuurlijk zijn er ook vele andere elegante modellen die mooi zijn door eenvoud. Schoenen voor de voet die meer comfort vraagt of een andere breedtemaat, zijn een vast onderdeel van de collectie bij Holweg, evenals de uitgebreide collectie wandelschoenen.

Onder al die kwaliteitsmerken is er één die er uit springt; de schoenen van Peter Kaiser. Dit merk is bij Holweg terug van weggeweest. Peter Kaiser brengt dit voorjaar onweerstaanbare pumps met een vleugje chique en unieke kleurstellingen, waaronder parelmoer lak. Voor de liefhebber een schoen die je niet kunt laten staan!

Openingsactie
Bij een hernieuwde opening kan een actie niet uitblijven. Bij aankoop van een paar schoenen maak je tot en met zaterdag 27 april kans op een Samsung Galaxy Tab 2! Doe de kassabon met naam en telefoonnummer in de bus op de toonbank en wie weet ben jij de gelukkige winnaar. In de week na sluiting van de actie wordt de winnaar bekend gemaakt.

Specialist in orthopedische schoentechniek
Holweg heeft niet alleen een prachtige schoenenwinkel met oog voor detail en kwaliteit. Voor Noordwest- Overijssel, Drenthe en de Noordoostpolder zijn zij de erkende specialist als het gaat om professioneel advies en het maken van onder andere steunzolen en (semi-) orthopedische schoenen. Met meer dan 12 jaar ervaring op dit gebied kan Holweg voor ieder voetprobleem de juiste aanpassing verzorgen.

De opbrengst voor deelname aan Alpe d'HuZes heeft tijdens de officiële opening 1245 euro opgebracht. Dit bedrag wordt door Holweg Schoenen verdubbeld en komt geheel ten goede aan KWF Kankerbestrijding. Allen hartelijk dank hiervoor!

Holweg Schoenen is te vinden op Facebook en Twitter
www.holwegschoenen.nl

Login

banner